Voorstellen

Trainer Margret Wantenaar

Margret Wantenaar is stress en burn-out coach, senior mindfulnesstrainer, energetische coach, adem- en TRE trainer, access bars practitioner en yogadocent.
Zij werkt met professionals met een drukke agenda en veel verantwoordelijkheden en die hoge eisen aan zichzelf stellen.
Bovendien zijn zij vaak gevoeliger dan zij zelf beseffen.

Al meer dan 30 jaar volg ik nieuwsgierig en enthousiast diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops.
Ik was op zoek naar waar het echt om gaat in dit leven en wie ik in diepste essentie ben. Het is een transformatie proces, met vallen en opstaan. Eenmaal dit proces aangegaan is er geen weg terug.
Het heeft mij veel gebracht: liefde voor mijzelf, dat ik goed ben zoals ik ben en vanuit mijn hart weet én voel ik dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Jij bent net als ik.

Wat mij drijft is vrijheid, authenticiteit en compassie.
Het is mijn missie om anderen te ondersteunen vanuit hun hart te leven, voor een vervuld en liefdevol bestaan in verbinding met zichzelf en de stroom van het leven.
Ik wil een bijdrage leveren aan een wereld waarin aandacht voor elkaar, voor onze planeet en harmonie voorop staan.

Mijn professionele achtergrond

Ik werkte als maatschappelijk werker in een grote organisatie toen ik rond 2000 geveld werd door een burn-out. Mijn herstel was een kwestie van trial and error. In die tijd was er nog niet zoveel bekend over burn-out en moest ik zelf ontdekken wat werkte en wat niet. Het heeft mij uiteindelijk sterker gemaakt. Ik volgde een 4-jarige hatha yoga opleiding en het was heel fijn dat ik al in het tweede studiejaar een yogapraktijk kon overnemen in Amsterdam.

Vele opleidingen, trainingen, cursussen en workshops verder heb ik nu een gevarieerd aanbod gericht op levensthema’s, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Al jarenlang doe ik ervaring op in mijn praktijk en in mijn dagelijks leven en ik leer nog steeds.
Mijn benadering is intuïtief, pragmatisch, liefdevol direct en met een goeie dosis humor.

Graag neem ik je even bij de hand, zodat jij jezelf beter leert kennen waardoor je blijft bewegen en groeien naar een vervuld en authentiek leven in lijn met wie je in wezen bent.”

HART groet,

Margret

Bel gerust 0651012339. Ik spreek je graag gratis en vrijblijvend, zodat we samen kunnen kijken of één van de programma’s aansluit bij jou en jouw vraag.

Je kunt natuurlijk ook mailen als je dat prettiger vindt.

Margret is een post-HBO gecertificeerd senior mindfulness trainer, stress en burn-out coach, healer, adem en TRE trainer, access bars practitioner en yogadocent.