Yoga en TRE ontspanning in Hoorn

Je lichaam ontladen van stress en chronische spanningen

Voel je energieker, vitaler en meer ontspannen

Data 2024
Zondag
29 september

Een krachtige combinatie van Yoga en TRE Tension Releasing Exercises.
Met deze reeks fysieke oefeningen kom je in contact met eventuele spanningen, chronische stress die je hebt opgeslagen in je lichaam en/of  onbewuste of onderdrukte emoties en belemmerende gedachten.

Yoga

In kleine groep is veel persoonlijke aandacht en er wordt uitgebreid de tijd genomen yoga houdingen uit te werken. We werken op de grootste spiergroep van het lichaam, ook wel de stress spier genoemd.
Deze spiergroep, de wervelkolom én het middenrif hebben veel invloed op je beweeglijkheid, ontspanning en adem.
Je krijgt gedetailleerd aanwijzingen, zodat jij voelt waar de stijfheid/bewegingsbeperking en spanning zit in jouw wervelkolom en spiergroepen. Hierdoor ga je je eigen lichaam beter begrijpen. Door vervolgens gebruik te maken van hulpmiddelen versterken we de stevigheid en de flexibiliteit van de rug, de nek en de schouders en de stress spiergroep.

De yoga is geïnspireerd op elementen uit onder andere de yin yoga, critical alignment, yoga nidra, hatha yoga en kundalini yoga.

TRE – Tension Releasing Exercises

Ons lichaam weet precies wat nodig is om spanning en stress los te laten.
Het enige wat je hoeft te doen is trillen en toelaten.
We doen een oefening uit de TRE reeks. In combinatie met de voorbereidende yoga oefeningen roep je het trillen van je spierstelsel bewust op, zodat het lichaam zich op diepere lagen kan ontspannen.

Ik vind het inspirerend hoe Margret de YOGA en TRE middag laagdrempelig aanpakt en in de groep maatwerk levert. Al eerder had ik ergens TRE gedaan, maar ik voelde mij zo vertrouwd bij Margret dat ik mij nog meer durfde laten gaan. Ik werd ook emotioneel, heb echt wat opgeruimd. Door voor de tweede keer TRE te ervaren kon ik nog meer loslaten.
Andrea

De mist in mijn hoofd is opgetrokken en er is wat spanning uit mijn lijf. Wat een fijne ervaring.
Tanya

Het was heel fijn. De dagen erna merkte ik dat er wat losgemaakt is op emotioneel vlak. En er was meer ruimte in mijn heupen.
Marjorie

Ik vond het een hele fijne middag. Lekker uit het hoofd en in mijn lijf. De muziek tijdens de TRE hielp mij om nog makkelijker los te laten. Na afloop voelde ik mij heel warm en doorbloed en heel prettig.
Lisette

De kleine groep, de fijne ruimte, het helpt je dichter bij jezelf te komen.

Op een sfeervolle locatie in de historische haven van Hoorn.

Data en tijden 2024

  • Zondag: 29 september
  • Tijd: 12:00-15:00 uur
  • Locatie: 1621AK Hoorn

Investering

€ 60 incl. thee en versnaperingen (vrij van BTW)

Aanmelden

Wil je graag meedoen aan deze middag Yoga én TRE of wil je even overleggen? Neem gerust contact op of bel met Margret via 0651012339.